Dečji ORL

Dugogodišnji rad  pretežno sa decom uzrasta, od rođenja pa do polaska u srednju školu dozvoljava svakom otorinolaringologu da se nazove  DEČJI ORL.  Slažete se sa nama da je veliko umeće animirati i pregledati uspešno dete koje je uzrasta godinu dana  i starije. Specijalisti u našoj ordinaciji su upravo lekari koji su godinama u ambulantama radili uglavnom sa decom i tako stekli veliko iskustvo i „nadimak“  DEČJI ORL.

Na pitanja roditelja, počev od vrlo čestog curenja nosa, otežanog disanja na nos, noćnog hrkanja, upala grla… čestih upala ušiju do famoznog sekretornog otitisa, trećeg krajnika…i na žalost nekad i težih pitanja odgovara naš stručni tim.

Čest problem je i pojava žlezdica na vratu, roditelji su vrlo zabrinuti kada primete kod svog deteta otoke na vratu. U našoj ordinaciji možete obaviti i ULTRAZVUČNI PREGLED VRATA DETETA / štitne žlezde, pljuvačnih žlezdi i uvećanih žlezdi na vratu.

Posebno mesto zauzimaju i, danas vrlo popularne alergije. Značajno je uraditi ALERGOLOŠKO ISPITIVANJE– Prick test  na standardne inhalacione alergene. Uspešno sprovodimo alergološko ispitivanje kod dece starosti već od treće godine.

POZDRAV !    DEČJI ORL !